divendres, 18 de desembre del 2009

... sense presses ...


Per aquells moments que voldríem parar el tren i baixar. Assentar-nos a pensar i reflexionar. Buscar un lloc i un moment per fer balanç. Per veure i sentir tot el què hem fet o viscut. Per veure i sentir tot el que estem vivint. Per pensar què ens espera i què volem.

Setmana intensa. Un retorn intens i una pila d'idees per ordenar i controlar.
Desordre. Ordenar. Informes. Fotocòpies. Telèfon. Nens. Mirades. Ànims. Sense espais. Projecte. Vaca. Feina. Cançons. Teatre. Nadales. Tardes llargues. Cansats. Estisores. Dormir. No dormir. Trucades. Mals rollos. Sopar de Nadal. Sense ganes. Felicitacions. Buf. Mandra. Divendres. Sola. Valoració bona. Tarda. Tranquil·litat. Recollir. Marxar. Parlar. Compartir. Reflexionar. Esperar. Una estona més. Bé. Beguda. Horaris. Casa. Taro......

Potser més que una pila d'idees desordenades veig que hi dono un ordre de rutina. El resum de la setmana és "caòtica i intensa". Cada paraula té el seu què i el seu rerefons amb les seves conseqüències... però ho deixarem només amb les idees.
Ha estat una d'aquelles setmanes que arriba un dia que dius "pareu el tren, que vull baixar". Pares, penses, reflexiones tu mateix. Reflexiones amb els altres. I després tot és diferent.

Esperant els dos dies que queden. I s'acosten unes vacances plenes de feina. Tot ho farem. M'agrada tenir la sort d'estar en una gran escola, amb un gran equip. Aquí les setmanes intenses són més fàcils de pair.

I per mirar els dies que venen des d'un punt de vista diferents a la paraula Nadal...



... pEtOnS ...


PD: Avui és l'aniversari del Pol!! 7 anys!! Felicitaaaaaaaaaaaaaaats!!