dilluns, 24 d’agost del 2009

... escapada ...

La setmana passada el Pol va venir a passar cinc dies a casa. Era la primera vegada que marxava de casa, tants dies i tant lluny!

Evidentment va tenir moments de tot, fins i tot d'enyorar-se enganxat a un polar de s mare, però en general s'ho va passar bé. O això va semblar.


Vam fer un teatre de titelles al complert, amb cortina i tot!


Vam anar un vespre al jardí a fer un gelat! I com li agradava que la gent li fes bromes!



Li va caure la seva primera dent! Quins nervis i quines emocions!


Vam anar d'excursió a veure el forat de la Bòfia i ens vam trobar amb un ramat d'ovelles que vam mirar atentament.


Moments de tot... llàgrimes, enrabiades, jugar sol (sol?), llegir, pintar, exigir, demanar, banyera, menjar... la qüestió que no volia marxar, però havia de tornar cap a casa! L'any que ve més...



Aquesta setmana havia de ser de relax preparant-me per la setmana que ve que comença setembre i per tan vuelta al cole. Tenia coses per fer, coses pensades... però a últim moment m'he decidit acompanyar el Jaume que se'n va al País Basc i a Astúries a fer visites per la feina... així que m'acoplo al cotxe i mentre ell treballa jo faré visites culturals (juasjuas)... vaia amb les decisions d'última hora eh!!

La feina del cole ja la farem la setmana vinent poc a poc... de moment tinc les idees al cap i això, amb aquest estiu, ja és molt.


... pEtOnS ...


1 comentari:

esther ha dit...

jaja..quantes emocions amb el pol!!! i 5 dies...vau tenir temps i temps de fer de tiets!!!! i així has anat de ruta pel nort??? que tal?? jam contaràs!Fins aviat!